Om oss


Jag som står bakom Tvervik Consulting AB heter Svanhild Tvervik Karlsson. I min familj har det alltid varit viktigt att värna om varandra och se till att de runtomkring mår bra. Jag växte upp i Lofoten. Vi levde enkelt och nära naturen med fjäll, vatten, hav och fiske. Detta har spelat en stor roll under hela min uppväxt.

Eftersom jag alltid varit mån om andra vill jag vara med och bidra till att människor mår bra på sin arbetsplats. Därför har jag satsat på att utbilda mig inom arbetsmiljö och säkerhet. Jag har en högskoleexamen som ingenjör i maskinteknik, har gått utbildningar i ledarskap, samt är diplomerad säkerhetschef och certifierad underhållschef. Jag har även gått utbildningarna Behörighet & vistelse i spår, Vistelse och egenskydd inom spårområde samt Faktainsamlare vid olyckor och tillbud. Jag har stor erfarenhet av arbetsmiljö, säkerhet och riskhantering inom produktion. Under åren har jag samlat på mig en gedigen erfarenhet av att arbeta med lagar och föreskrifter, serviceavtal, fysisk säkerhet och skyddsinformation med mera. Jag har hållit i många utbildningar inom Arbetsmiljö BAM/SAM och BAS-U/BAS-P för chefer, arbetstagare och fackliga förtroenden. Jag har även erfarenhet av revision och förebyggande underhåll.

Min historia


Tvervik är mitt familjenamn och det kommer från min morfar Johannes, som kom från Tverrvika i Bejarn i norra Norge.

Jag är född och uppvuxen i Lofoten i en fiskeby som heter Sørvågen. Naturen där och människorna var mycket viktigt för mig. Att leva nära naturen skapade en balans för mig och fick mig att må bra.  Människors välmående har betytt mycket för mig i hela mitt liv. Omtanke och ärlighet är något som har stor betydelse för mig och de är därför mina två grundstenar i livet, både privat och yrkesmässigt.

Medlem i nedanstående